Het eerste jeugdteam van tafeltennisvereniging Smash speelt dit seizoen in 5e klasse. Het is voor het eerst dat de vier spelers van dit team samen uitkomen in de competitie.

Jeugdteam 1 van de tafeltennissers van Smash uit Monster mag het kampioenschap in de 5e klasse vieren. Zij speelden zaterdag 13 april hun laatste wedstrijd van het seizoen. De concurrentie speelde zaterdag 20 april de laatste wedstrijd, maar die konden de Smashers uit Monster al niet meer inhalen. Lees meer

Dit team heeft in mijn ogen ver boven verwachting gepresteerd. Deze presentatie hebben ze te danken aan hun positieve houding naar elkaar tijdens de wedstrijden en tijdens de trainingen.
Dit heeft geresulteerd in 13 punten voorsprong op de concurrent (die nog een wedstrijd meer moeten spelen).
Ik zou zeggen ga zo door in de 4e klasse. Ik kijk er nu al naar uit.

Stand in competitie Smash jeugd 1 - 20 april 2024
Stand competitie op 20-04-2024 (eindstand)
Jeugd team 1 Smash (m) kampioen

Zaterdag 6 april in Brielle tegen De Sprint 1.
Mijn eerste ronde was tegen Tino, de wedstrijd verliep goed en was soms even spannend, maar ik heb uiteindelijk 3-0 gewonnen met mijn eerste ronde. Mijn tweede ronde was tegen Harm. In de ronde tegen Harm heb ik uiteindelijk 3-1 van hem gewonnen met een paar mooie rally’s. Mijn laatste ronde was tegen Milan. We gingen goed op tegen elkaar en het was spannend tot het einde, ik wist uiteindelijk van hem te winnen met 3-2. In mijn opzicht gingen alle wedstrijden van iedereen hartstikke goed en heeft iedereen heel erg zijn best gedaan in deze wedstrijd.
We hebben de wedstrijd gewonnen en afgerond met 7-3, we staan nu boven aan met de meeste punten en we hebben dus een goede kans om deze competitie te winnen.

Stand in competitie Smash jeugd 1 - 7 april 2024
Stand competitie op 06-04-2024

We mochten deze keer uit tegen Ta-La-Ni. Vorige keer hadden we gelijk spel bij ons thuis. Dus we wilden dit keer voor de winst gaan. Dus met gezonde spanning begonnen we aan de enkelwedstrijden en die werden door ons alle drie (Pausha, Luca en Danny) gewonnen. Daarna de dubbelwedstrijd en daar moesten we (Luca en Danny) ff aan wennen, maar wonnen deze ook. Vervolgens op twee tafels alle drie nog twee wedstrijden spelen. Er werd gestreden en waren mooie rally’s te zien en we wonnen 4 van de 6 wedstrijden. Dus 8 wedstrijden gewonnen! Lekker…

Wedstrijd tegen TaLaNi: De eerste wedstrijd die ik speelde was uitdagend, maar ook leuk. Toen ik mijn eerste tegenstander zag, was ik opgelucht dat er een ander meisje in de competitie speelde, Ysabella. Eindelijk niet de enige! De eerste ronde was 4 – 11 punten voor mij. De tweede ronde werd 7 – 11 punten voor mij. Een ander leuk potje. En uiteindelijk had ik de laatste gewonnen met 5 – 11.
De volgende wedstrijdje was tegen Levi K. Ik zag al van een afstand dat hij een goede speler was en ik was dus ook een klein beetje zenuwachtig om tegen hem op te gaan. Ondanks wat ik zag, probeerde ik mijn best te doen om punten halen. Wat lukte, maar toch was het niet genoeg om deze wedstrijd te winnen.
Mijn laatste wedstrijd was tegen Levi O. Nog een Levi. Hij was uitgeput van zijn vorige potje en moest gelijk na dat potje tegen mij spelen. Voordelig voor mij. Ik begon het potje met een rustige manier van spelen. Later begon ik meer aan te vallen door middel van smashen, mijn favoriete slag. Toch waren mijn aanvallen niet genoeg om het wedstrijdje te winnen. Uiteindelijk heb ik 1 punt voor het team gewonnen, al meer dan genoeg. Weer een competitiewedstrijd gewonnen!

Zaterdag 16 maart speelden Pausha, Danny en Luca in Nieuwpoort tegen TaLaNi 1. Wederom een succesvolle competitiewedstrijd voor Smash 1. Ze wonnen met 2-8.

Stand in competitie Smash jeugd 1 - 16 maart 2024
Stand competitie op 16-03-2024

Zaterdag 2 maart speelden Luca, Pausha en Jeffrey tegen Shot’65 1 in Zwijndecht. De tweede wedstrijd van die middag was heel spannend. Pausha nam het op tegen Christian van Shot’65. Er waren vijf games (7-11, 6-11, 11-5, 11-9, 2-11) nodig om tot een beslissing te komen. Een beslissing in het voordeel van Pausha. De overige wedstrijden werden voornamelijk in drie games beslist. Met 10 punten op zak verliet team 1 van Smash de Walburghal in Zwijndrecht. Smash blijft koploper.

Stand in competitie Smash jeugd 1 - 24 februari 2024
Stand competitie op 02-03-2024

Zaterdagmiddag 24 februari hadden we een thuiswedstrijd tegen De Sprint 1. We waren benieuwd, want zij hebben vorige keer met 9:1 gewonnen van TaLaNi. Het ging heel goed. We hebben met 7-3 gewonnen. De dubbel hebben we gewonnen en Jeffrey en Danny lukten het allebei om 3 wedstrijden te winnen. Pausha had minder geluk en kwam net punten tekort om te winnen. Smash blijft koploper in de poule en Danny en Jeffrey staan individueel bovenaan!

Stand in competitie Smash jeugd 1 - 24 februari 2024
Stand competitie op 24-02-2024

Ik had er zin in, maar vond het ook spannend. Want ik wilde mijn winreeks niet verliezen. De eerste wedstrijd vond ik dus spannend, maar viel me uiteindelijk mee. Ik ging daarna dubbelen samen met Jeffrey. Ook weer een mooie pot gespeeld en weer gewonnen. Daarna de derde wedstrijd spelen, want toen moest ik tegen een hele goede speler van de tegenpartij. Met moeite wist ik deze ook te winnen. De laatste wedstrijd was mijn focus een beetje op, waardoor het moeilijker was dan gedacht. Maar die wist ik ook gelukkig te winnen.

Het eerste jeugdteam van tafeltennisvereniging Smash speelt dit seizoen in 5e klasse. Het is voor het eerst dat de vier spelers van dit team samen uitkomen in de competitie. Drie spelers hebben nooit eerder deelgenomen aan een tafeltenniscompetitie. Alleen Luca Simonis heeft enige ervaring met competitiespelen opgedaan in 2020. Lees meer