Zaterdag 30 maart vond in de Rinus Nederpelzaal het Paastoernooi plaats met een speciaal bezoek van de enige echte Paashaas! Het jaarlijkse Paastoernooi trok 11 enthousiaste deelnemers, die stuk voor stuk genoten van een middag vol plezier en paasverrassingen.

Er werden verschillende versies van het klassieke ‘Rond de tafel’ geïntroduceerd. Zo werd er gespeeld op een brede tafel met een hoog net, wat een extra uitdaging met zich meebracht. Een andere variant betrof een tafel zonder net, waarop met een zachte bal werd gespeeld, wat zorgde voor een geheel nieuwe dynamiek in het spel. Misschien wel het meest opmerkelijke was de opstelling van drie tafels die samen een driehoek vormden, wat een verrassend nieuwe benadering van het spel bood en de spelers uitdaagde om hun strategieën aan te passen.

De Paashaas maakte zijn opwachting en bracht niet alleen een vrolijke sfeer met zich mee, maar ook een mand vol kleurrijke paaseieren. Deze werden her en der verstopt, waardoor de spelers op zoek konden gaan naar deze smakelijke verrassingen.   

Met de Paashaas als eregast en de variaties van ‘rond de tafel’ was het weer een geslaagde middag bij Smash.

Paastoernooi Smash 2024