Traditiegetouw vond ook dit jaar met Pasen een klaverjastoernooi plaats bij tafeltennisvereniging Smash. De organisatie was ook nu weer in handen van oud-voorzitter Joop van Nierop. Op 27 maart namen 20 deelnemers plaats achter de tafels. Dit keer geen tafeltennistafels, maar tafels om te klaverjassen.

Hoge scores

Na één ronde spelen stonden Ferry Melein en El v.d. Ark beiden met 1.889 aan kop van het klassement. In ronde twee ging Bas Janmaat zich met de top van het klassement bemoeien. In die ronde scoorde hij 1.998 punten. Samen met zijn punten uit ronde één had hij nu 3.647 punten. Ferry had echter in ronde twee ook goede zaken gedaan, met 1985 punten. Voorlopig dus Ferry, met 3.874 punten aan de leiding, gevolgd door Bas.  

In ronde drie waren het Dick Voois en Kees Kouwenhoven die met maar liefst 2.166 punten Ferry van de troon konden stoten. Kees eindigde daarmee met 5.095 op een vijfde plaats in de ranglijst. Dick echter, eindigde met 5.767 punten als de nummer 1 van het toernooi. Ferry volgde hem op een tweede plaats met 5.615 punten.