Op zaterdag 1 juni vond het jaarlijkse ouder-kindtoernooi plaats, met zes enthousiaste teams. Het toernooi begon met een spannende eerste ronde, bestaande uit een tafeltennisspelletjes circuit met vijf uitdagende onderdelen. De deelnemers lieten hun behendigheid en techniek zien terwijl ze door het circuit manoeuvreerden.

Na de eerste ronde volgde de tweede ronde, waarin de teams het tegen elkaar opnamen in het dubbelspel. De sfeer was competitief maar ook gemoedelijk, met ouders en kinderen die samenwerkten om de beste resultaten te behalen.

Naast de hoofdprijzen werd ook de positiviteitsprijs uitgereikt, deze ging dit jaar naar Dylan van der Graaf. Hij werd beloond voor zijn aanstekelijke enthousiasme en sportieve geest gedurende het toernooi.

Uiteindelijk waren het Danny en zijn vader Arjan van Oosten die de grote wisselbokaal mee naar huis mochten nemen. Hun uitstekende teamwork en doorzettingsvermogen zorgden ervoor dat zij als winnaars uit de bus kwamen. Het toernooi was een groot succes en een prachtige dag voor alle deelnemers.