Op donderdagochtend ben je van harte welkom om op recreatief niveau lekker in beweging te zijn in een gezellige omgeving. Vanaf 9.00 uur staat de deur van de Rinus Nederpelzaal aan de Jan Steenstraat 2 (naast de tennisbanen) in Monster open.

Vrijblijvend tafeltennissen

Ga de uitdaging aan en kom geheel vrijblijvend op donderdagochtend  vanaf 9.00 uur een aantal keer tafeltennissen om te ontdekken hoe leuk de sport is en om lekker in beweging te zijn. Tussendoor is er natuurlijk tijd voor een kopje koffie of thee in onze eigen vernieuwde kantine.

Nieuwsgierig geworden maar geen tijd overdag: op dinsdagavond spelen de recreanten van onze vereniging vanaf 20.00 uur. Ook dan ben je natuurlijk van harte welkom om een aantal keer vrijblijvend mee te doen.

Handen ontsmetten bij binnenkomst

Om de verspreiding van corona tegen te gaan zijn er bij Smash wel enkele regels waar je rekening mee moet houden. Zo moet je onder andere je handen ontsmetten bij binnenkomst, en houden we een veilige afstand van elkaar. Er is een coronaprotocol opgesteld. Deze hangt in de kantine van Smash, maar is ook op deze website te raadplegen.

Kom jij ook donderdagochtend vanaf 9.00 uur een balletje staan?

Je bent van harte welkom.

Meer informatie