Op zaterdag 2 december kwamen enthousiaste tafeltennissers samen voor een onvergetelijke dag vol plezier tijdens het Sinterklaastoernooi bij Smash. Verdeeld over 7 teams namen 15 deelnemers deel aan het evenement, waarbij de missie was om zoveel mogelijk plezier te beleven aan diverse tafeltennisspelletjes.

Plezier met tafeltennisspelletjes

De opdracht van de dag was zoveel mogelijk plezier beleven aan de tafeltennisspelletjes. Kruidnootjes waren de beloning en deze werden gul uitgedeeld door een vakkundige jury bestaande uit 4 toegewijde begeleiders, ouders en een klein zusje.
Tijdens het toernooi werden vermakelijke tafeltennisspelletjes gespeeld, waaronder het uitdagende Kasteelspel, het hilarische Gatenkaasspel, het intensieve Beker Beuken, het strategische Tafeltennis Tennis, de meeslepende Tafeltennis Wall en het Mega Tafeltennis met een hoog net.

Een speciale vermelding gaat uit naar de begeleiders van het evenement – Nico van Zwet, Bert Stap, Edwin Bol en Roy Rombout – die met enthousiasme en toewijding de deelnemers door de dag leidden, zodat alles soepel verliep.

Prijs voor alle deelnemers

Nadat alle kruidnootjes geteld waren was het tijd voor de prijsuitreiking. Het winnende team, Team Fien, wist de meeste kruidnootjes te verzamelen en mocht als eerste een prijs uitkiezen. Vervolgens was het de beurt aan alle andere teams om hun favoriete prijs uit te zoeken.

Om de feestelijke dag compleet te maken, werden alle deelnemers verwend met heerlijke broodjes knakworst en warme chocomel. Met gevulde magen en lachende gezichten verlieten de deelnemers het de Rinus Nederpelzaal, voldaan na een dag vol tafeltennisplezier. Het sinterklaastoernooi bij smash was een mooi tafeltennisfeest.