De jongens uit team 3, uitkomende in de pupillen B-klasse, hebben het kampioenschap binnengehaald. In de laatste wedstrijd wonnen ze met 7-3 van Alexandria ’66 8. De concurrent TOGB 6 won weliswaar met hogere cijfers (8-2) van Scylla 7, maar Smash 3 had voldoende reserves opgebouwd om de eerste positie te behouden.

Na afloop van de laatste wedstrijd bij Alexandria in Rotterdam werd een feestje gevierd en werden de medailles in ontvangstgenomen. Pepijn Kortekaas, Tom Sta, Ryan Beekenkamp, Job Voois en Krijn Kuijvenhoven van harte gefeliciteerd met het kampioenschap.

Debuut team 2 groot succes

Juul Wensveen, Bryan Zuijderwijk en David Voois kwamen het afgelopen seizoen uit in de derde klasse en behaalden een mooie tweede plaats.

Team 1 ging het hele land door

Team 1 bestaande uit Jasper Janssen, Jack Valstar en Sander Bakker werd in het vorige seizoen kampioen in de promotieklasse. Dit jaar kwamen ze dus uit in de landelijke competitie. Zo waren ze te vinden in Tilburg, Middelburg, Leidschendam, Heeze en Rotterdam. Ze hebben het zeker niet slecht gedaan, want bijvoorbeeld de uiteindelijk nummer twee van de ranglijst, afkomstig uit Middelburg, wissen ze met 7-3 te verslaan.