Coronatoegangsbewijs

Vanaf zondag 28 november is het niet meer toegestaan om na 17.00 uur in onze zaal te sporten / tafeltennissen. Dat betekent dat alle avondactiviteiten met ingang van vandaag komen te vervallen.
Lees meer: ‘Na 17.00 uur geen tafeltennis

Vanaf 6 november 2021 moet iedereen boven de 18 jaar in onze sportaccommodatie (dus zowel in de kantine als in de sportzaal) een geldige QR code kunnen laten zien.

• De gezondheidscheck (zie onder) is nog steeds verplicht;
  • Volg de aanwijzingen in de Rinus Nederpelzaal;

Gezondheidscheck

1. Had u de afgelopen 24 uur last van 1 van de volgende klachten?

• U bent verkouden (neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn).
  • U hoest.
  • U bent benauwd of kortademig.
  • U heeft verhoging of koorts.
  • U ruikt en/of proeft plotseling niets meer, maar uw neus is niet verstopt.

2. Heeft u corona?

• Is dit vastgesteld met een coronatest? Dan hoort u van de GGD wanneer u weer naar buiten kunt.

3. Heeft uw huisgenoot milde coronaklachten én koorts?

4. Heeft uw huisgenoot milde coronaklachten én benauwdheidsklachten?

5. Heeft u een huisgenoot met corona?

• En had u de afgelopen 10 dagen nauw contact met uw huisgenoot?

6. Bent u in quarantaine omdat u:

• nauw contact had met iemand die corona heeft of had?
  • in corona risicogebied was?

Wanneer een van bovenstaande vragen met ‘ja’ wordt beantwoord, dan is het niet toegestaan om te tafeltennissen bij Smash.

Lees voordat je een bezoek aan Smash brengt alle regels even door in het Corona protocol van tafeltennisvereniging Smash (M).

Gezondheid staat voorop

Je wil natuurlijk gezond blijven. Ook wil je dat je sportmaten gezond blijven. Daarom verzoeken we iedereen zich aan deze richtlijnen te houden. We kunnen dan weer veilig samen onze sport beoefenen en daarbij het risico op besmettingen zo klein mogelijk houden. Het zal best even wennen zijn, maar eenieders gezondheid staat natuurlijk voorop.

Protocollen vanuit NOC-NSF en NTTB

Er zijn heel wat stappen doorlopen om tot dit corona protocol van onze tafeltennisvereniging te komen. Zo zijn NOC-NSF en de NTTB met protocollen gekomen, maar is er ook overleg met de gemeente geweest. Wil je meer weten over die protocollen? Download hieronder de protocollen.