Om de verspreiding van corona tegen te gaan zijn er bij Smash enkele regels waar je rekening mee moet houden. Zo moet je onder andere je handen ontsmetten bij binnenkomst, en houden we een veilige afstand van elkaar.

Competitie ligt stil

Naar aanleiding van de corona-persconferentie Rutte en De Jonge van 13 oktober 2020 wordt de competitie per direct uitgesteld!

De zaal is wel open voor vrijspelen / trainen. Kantine, kleedkamers en douches worden niet gebruikt. Maximaal 30 personen in de zaal. Dubbelen is niet toegestaan.

Enkele belangrijke regels zijn

• Gebruik het ontsmettingsmiddel / desinfectiemiddel voor de handen bij binnenkomst.
  • Houd 1,5 meter afstand.
  • Ouders die kinderen naar de training brengen kunnen helaas niet in de kantine blijven wachten tot de training is afgelopen.
  • De bar in de kantine is niet open, het is niet toegestaan om koffie of andere consumpties te gebruiken. Neem dus zelf wat eten en drinken mee naar de training.
  • Om het bron- en contactonderzoek te ondersteunen wordt spelers bij binnenkomst verzocht het registratieformulier in te vullen. Na afloop van de speelavond wordt dit formulier in de rechter la opgeborgen achter de bar. Na twee weken worden de formulieren vernietigd.
  • Ramen en duren in kleedkamers en zaal worden voor aanvang van het sporten geopend.
  • Volg de looproutes.
  • Maximaal 30 personen in de zaal.

Tafeltennissen

• Maximaal 4 tafels (8 spelers).
  • Gebruik één balletje per trainingssessie en leg de gebruikte ballen in de bak met de gebruikte ballen (deze kunnen dan de volgende dag weer gebruikt worden).
  • Na een trainingssessie de tafel reinigen met behulp van de reinigingsmiddelen die in de zaal daarvoor beschikbaar zijn (spuitbus, papierrol en afvalemmer).
  • Niet dubbelen.
  • Let op met het oppakken van de bal van een andere tafel. Het is beter om de bal even met de schoenen terug te schieten.
  • Kleedkamers en douches worden niet gebruikt.

Lees voordat je een bezoek aan Smash brengt alle regels even door in het Corona protocol van tafeltennisvereniging Smash (M).

Gezondheid staat voorop

Je wil natuurlijk gezond blijven. Ook wil je dat je sportmaten gezond blijven. Daarom verzoeken we iedereen zich aan deze richtlijnen te houden. We kunnen dan weer veilig samen onze sport beoefenen en daarbij het risico op besmettingen zo klein mogelijk houden. Het zal best even wennen zijn, maar eenieders gezondheid staat natuurlijk voorop.

Protocollen vanuit NOC-NSF en NTTB

Er zijn heel wat stappen doorlopen om tot dit corona protocol van onze tafeltennisvereniging te komen. Zo zijn NOC-NSF en de NTTB met protocollen gekomen, maar is er ook overleg met de gemeente geweest. Wil je meer weten over die protocollen? Download hieronder de protocollen.