• Alle sportactiviteiten zijn weer toegestaan, ook dubbelwedstrijden zijn weer toegestaan;
  • Binnen in de zaal en kantine is het nog steeds verplicht 1,5 meter afstand te houden als er niet gesport wordt;
  • De gezondheidscheck en de registratie zijn nog steeds verplicht;
  • Het is toegestaan dat er publiek aanwezig is bij wedstrijden en trainingen. Het is dus toegestaan voor ouders om in onze kantine te komen kijken naar wedstrijden van de jeugd of tijdens de trainingen in de kantine te wachten. Daarbij moet wel de 1,5 meter regel worden toegepast.

Gezondheidscheck

1. Had u de afgelopen 24 uur last van 1 van de volgende klachten?

• U bent verkouden (neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn).
  • U hoest.
  • U bent benauwd of kortademig.
  • U heeft verhoging of koorts.
  • U ruikt en/of proeft plotseling niets meer, maar uw neus is niet verstopt.

2. Heeft u corona?

• Is dit vastgesteld met een coronatest? Dan hoort u van de GGD wanneer u weer naar buiten kunt.

3. Heeft uw huisgenoot milde coronaklachten én koorts?

4. Heeft uw huisgenoot milde coronaklachten én benauwdheidsklachten?

5. Heeft u een huisgenoot met corona?

• En had u de afgelopen 10 dagen nauw contact met uw huisgenoot?

6. Bent u in quarantaine omdat u:

• nauw contact had met iemand die corona heeft of had?
  • in corona risicogebied was?

Wanneer een van bovenstaande vragen met ‘ja’ wordt beantwoord, dan is het niet toegestaan om te tafeltennissen bij Smash.

Lees voordat je een bezoek aan Smash brengt alle regels even door in het Corona protocol van tafeltennisvereniging Smash (M).

Gezondheid staat voorop

Je wil natuurlijk gezond blijven. Ook wil je dat je sportmaten gezond blijven. Daarom verzoeken we iedereen zich aan deze richtlijnen te houden. We kunnen dan weer veilig samen onze sport beoefenen en daarbij het risico op besmettingen zo klein mogelijk houden. Het zal best even wennen zijn, maar eenieders gezondheid staat natuurlijk voorop.

Protocollen vanuit NOC-NSF en NTTB

Er zijn heel wat stappen doorlopen om tot dit corona protocol van onze tafeltennisvereniging te komen. Zo zijn NOC-NSF en de NTTB met protocollen gekomen, maar is er ook overleg met de gemeente geweest. Wil je meer weten over die protocollen? Download hieronder de protocollen.