Ook dit jaar heeft tafeltennisvereniging Smash meegedaan aan Rabo ClubSupport! Dit jaar hebben we € 320,34 ontvangen.

Samen de winst vieren

Rabobank Westland heeft met deze actie in totaal € 200.000 verdeeld over de 269 deelnemende clubs uit Westland, Maassluis, Maasland en Hoek van Holland. Leden van de bank hebben door middel van stemmen bepaald welke verenigingen een bijdrage krijgen en hoe hoog dat bedrag is.

Bestedingsdoel Smash

De inrichting van de kantine van de Rinus Nederpelzaal is toe aan een facelift. Een gezellige kantine is erg belangrijk voor de saamhorigheid en daardoor voor het behoud van de huidige leden en het werven van nieuwe leden. Doordat klanten van de Rabobank op ons gestemd hebben kunnen wij aan de slag met de kantine. Bedankt Rabo ClubSupport voor de bijdrage.