De eerste kampioenen van de voorjaarscompetitie zijn inmiddels bij Smash gehuldigd. In de afdelingscompetitie van de NTTB regio West groep noord is team 3 kampioen geworden. In de duocompetitie van regio West zijn het team 3 en team 4 die feest kunnen vieren.

Team 3 van Smash

In de vierde klasse van competitiegroep noord werden Thomas, Lex, Theo en Bert kampioen. Ze eindigden de competitie met 70 punten. De nummer 2, SVN 3, volgde met 61 punten. De Naaldwijkers waren dus directe concurrenten van de heren uit Monster. In onderlinge strijd wist Team 3 van Smash duidelijk te maken dat zij de betere zijn. De thuiswedstrijd werd met 6-4 gewonnen en ook de uitwedstrijd in Naaldwijk werd gewonnen en wel met 3-7.

Duoteam 3 van Smash

Het andere team 3, dan echter in de duocompetitie, kwam ook uit in de vierde klasse. Ook zij mochten feest vieren aangezien ze kampioen werden. Clemens en Alwin zorgden er voor dat zij beiden 75 procent van hun wedstrijden wisten te winnen. Voldoende om bovenaan de lijst te eindigen.

Smashers van duoteam 4

In de vijfde klasse van de duocompetitie is Smash 4 kampioen tafeltennissen geworden. Cees, Sjaak en Kees hebben een mooi seizoen achter de rug. Alleen de eerste wedstrijd van het seizoen, tegen Kioti 2, werd verloren. Toen verlieten Cees en Kees met een beperkt verlies van 2-3 De Lier. Al snel bleek dat de strijd om het kampioenschap tussen de Westlandse verenigingen uit Monster en De Lier zou gaan. In de return wedstrijd werd het verlies van de uitwedstrijd rechtgezet door in de Rinus Nederpelzaal met 3-2 te winnen.

Kampioenen van harte gefeliciteerd.