Zaterdag 9 november organiseerde tafeltennisvereniging Smash voor de beginnende jeugd een tafeltennistoernooi.

Tafeltennissen in Monster

Vanaf 13.00 uur kwamen kinderen van onder andere Sett (Den Haag), VVV (Leidschendam), Salamanders (Wateringen) en SVN (Naaldwijk) naar de Rinus Nederpelzaal in Monster om deel te nemen aan het toernooi voor beginnende jeugd.

De sfeer was goed

In totaal namen 15 kinderen deel aan het toernooi. Voor velen was het de eerste keer dat ze een wedstrijd speelden tegen kinderen van een andere vereniging. Best spannend dus. Toen het toernooi eenmaal begonnen was bleek het vooral leuk te zijn om wedstrijden te spelen. De onderlinge sfeer was goed.

In drie poules werden de 15 kinderen verdeeld. Iedereen speelde dus in een vijfkamp, waardoor iedereen vier wedstrijden speelde. Nadat de poulewedstrijden gespeeld waren, speelden alle nummers 1 tegen elkaar, alle nummers 2 tegen elkaar en zo verder.

Het was een geslaagde middag. De deelnemers en toeschouwers vonden dat Edwin een leuk toernooi georganiseerd had. SETT, Salamanders, VVV en Smash hebben daarom ook weer afgesproken om dit soort toernooitjes bij toerbeurt te blijven organiseren. Zaterdag 7 december kan de beginnende jeugd, maar ook gevorderde jeugd, deelnemen aan een jeugdtoernooi bij Salamanders in Wateringen.