Tijdens Koningsdag 2018 kon jong en oud ervaren hoe leuk het is om te tafeltennissen. In het centrum van Monster in gebouw de Haven stonden 2 tafeltennistafels die volop gebruikt werden.

Tafeltennissen in gebouw de Haven

Bij de Hervormde Kerk van Monster in en rond gebouw de Haven organiseerde Oranje comité OC2000 naast kinderspelen ook de ‘generation games’. De bedoeling van deze games is jong en oud te laten ervaren hoe leuk het is samen aan een sportactiviteit deel te nemen. De kinderen kregen van het Oranje comité een strippenkaart waarmee ze langs alle spellen en sporten konden gaan. Bij een volle kaart kon bij de kraam van Scouting Polanen limonade gehaald worden.

Generation games Koningsdag 2018

Naast tafeltennisvereniging Smash waren ook Scouting Polanen, Gymnastiek & Turnvereniging DOS, Westlands Sport Centrum, Jeu de Boules vereniging Mon Boule en Volleybalvereniging Monza aanwezig bij de ‘generation games’ in Monster. Op het gezellige plein bij gebouw de Haven konden de kinderen ook genieten van de spingkussens en samen met de ouders konden zij een hapje of drankje nemen op de terrassen.