Woensdag 1 maart organiseerde tafeltennisvereniging Smash een meidenmiddag voor meiden van 8 t/m 13 jaar. Op deze middag in de voorjaarsvakantie waren er allerlei leuke meidenactiviteiten.

Aerobic tafeltennis bij Smash

Zo stond bijvoorbeeld Aerobic tafeltennis onder leiding van Renske van Bruchem op het programma. Aerobic Tafeltennis is nog vrij nieuw in Nederland. Het is een intensieve work-out waarbij tafeltennisbewegingen de basis vormen voor het, vaak gelijktijdig, bewegen op muziek.

Ter ontspanning, en natuurlijk omdat het gewoon leuk is, konden je nagels gelakt worden door Hot Yoga & Beauty Studio Westland (HYBS). Ook was het mogelijk een glitter tattoo te laten zetten.

Natuurlijk kon er ook gewoon getafeltennist worden. Er liepen zelfs twee trainers rond de tips gaven om de tafeltennisvaardigheden te vergroten. Tot slot keken de meiden de film Zootropolis, natuurlijk onder het genot van wat te drinken en popcorn.

Fotowedstrijd beautybehandeling

De deelneemsters kunnen nog deelnemen aan de fotowedstrijd. Laat bijvoorbeeld je Smash-girls-shirt zien, toon je mooie nagels en/of een mooie tafeltennisactie. Jij kan vast wel wat leuks verzinnen. Plaats vervolgens de foto op de facebookpagina van TTVSmashMonster en je maakt kans op een moeder en dochter schoonheidsbehandeling bij HYBS.

Kom trainen bij Smash

De deelnemers hebben een cool Smash-shirt, speciaal voor meiden gemaakt door onze sponsor Janssen & Van Oosten Makelaardij, gekregen. Wij begrijpen dat je graag vaker in dat shirt wil tafeltennissen. Dat kan. Je mag namelijk 4 keer gratis komen trainen op de woensdagavond van 18.30 tot 19.30 uur.

Bovendien kunnen de moeders ook 4 keer gratis een balletje komen slaan. Op de dinsdagavond vanaf 20.00 uur is het recreantenavond bij Smash. Er loopt dan een trainer rond die tips kan geven.