Vrijdag 29 december speelden de jeugdleden van Smash het clubkampioenschap van tafeltennisvereniging Smash uit Monster. De dag werd begonnen met een dubbeltoernooi en vervolgens werden de enkelwedstrijden gespeeld. De dag werd afgesloten met een patatje en een spelletje rondje-om-de-tafel.

Het dubbeltoernooi

De dag werd begonnen met een dubbeltoernooi waarbij met wisselende partners gespeeld werd. Een dubbel bestond altijd uit een A en een B speler. Bij de B-spelers behaalden Joran, Wouter en Lucas allemaal 2 punten. Alleen Julian scoorde meer punten en wist de maximale winst te pakken.

Bij de A-spelers was het ook aardig spannend. David en Pepijn behaalden beide 3 punten, maar op onderling resultaat bleek Pepijn uiteindelijk de beste te zijn.

  1. Pepijn Kortekaas en Julian van Kleef

Groep B van de Smash jeugd

In de B groep speelden Julian, Wouter, Lucas, Joran en Jasmijn een vijfkamp. Het waren Julian en Wouter die uiteindelijk in de laatste wedstrijd moesten bepalen wie clubkampioen in bij de B zou worden. Julian won deze wedstrijd met 12-10, 11-3 en 11-4 van Wouter. Julian van Kleef is dus clubkampioen van Smash.

  1. Julian van Kleef
  2. Wouter Bol

Groep A van Smash

In deze groep speelden Juul, Pepijn, David, Ryan en Tom ook een vijfkamp. Bij aanvang van de laatste wedstrijd stond David bovenaan met 3 gewonnen wedstrijd. Hij had één verliespunt, doordat hij van Juul had verloren. Juul en Pepijn hadden allebei 2 punten en ook allebei één verliespunt. De laatste wedstrijd ging tussen Juul en Pepijn. Deze allesbepalende wedstrijd werd in vier games (7-11, 12-10, 8-11 en 10-12) geslist in het voordeel van Pepijn. Daarmee kwam Pepijn gelijk te staan met David. Het onderlinge resultaat (13-11, 11-7, 7-11, 7-11 en 7-11) was in het voordeel van David, waardoor hij clubkampioen van Smash werd.

  1. David Voois
  2. Pepijn Kortekaas