De afgelopen voorjaarscompetitie leverde tafeltennisvereniging Smash twee kampioenschappen op.

Herenteam 2 kampioen

Het tweede herenteam eindigde in de derde klasse in een poule van vijf met 52 punten uit acht wedstrijden als eerste. Vorige week vrijdag werd de laatste ontmoeting, thuis tegen PIjnacker 1, met 8-2 gewonnen, dankzij overwinningen van Stefan Groenheide (3), Laurens Sanders (1) en Jacob Kouwenhoven (3) en ook het dubbel werd gewonnen.

Derde jongensteam kampioen

Het tweede kampioenstrio komt uit de jeugd; het derde jongensteam, dat uitkomt in de Pupillen A-klasse, eindigde daarin op de eerste plaats van de ranglijst. En met overmacht: met 67 punten uit 9 ontmoetingen bleven Pepijn Kortekaas, Tom Sta en Ryan Beekenkamp ongeslagen en konden ze zich na die negen wedstrijden al kampioen noemen. Afgelopen zaterdag was die negende wedstrijd, in Katwijk werd Rijnsoever 5 met 6-4 verslagen, dankzij scores van Pepijn (3), Tom (2) en de winst in het dubbel.

De landelijke teams van Smash

In de landelijke competitie eindigde het eerste herenteam in de tweede divisie op de derde plaats. De laatste wedstrijd, uit tegen DOV 1 uit het Noord-Hollandse Heerhugowaard, ging met 6-4 verloren. Dick Voois scoorde tweemaal, Wim Gentenaar en Sander Kuijvenhoven elk eenmaal. Het landelijke jeugdteam, uitkomend in een landelijk C-poule, werd vierde op de ranglijst. De laatste (uit)wedstrijd, tegen Arnemuiden 1 in Zeeland, werd noodgedwongen aangevangen met slechts twee spelers – en ging met 7-3 verloren. Sander Bakker scoorde twee overwinningen, en ook het dubbel werd gewonnen.