Tafeltennisvereniging Smash start op dinsdag 12 januari 2016 met tafeltennis voor recreanten. Iedereen die zin heeft om gezellig te komen tafeltennissen is van harte welkom.

Aardige kans dat u zich in het nieuwe jaar heeft voorgenomen om:

  • meer te bewegen;
  • iets aan uw conditie te gaan doen;
  • de overtollige decemberkilo’s kwijt te raken, of
  • een paar uur per week sportief bezig te zijn.

Of misschien wel allemaal tegelijk… Welnu, tafeltennisvereniging Smash biedt daartoe een uitstekende gelegenheid, in de vorm van tafeltennis voor recreanten. Vanaf 12 januari 2016 is eenieder, ongeacht leeftijd, geslacht en/of niveau, elke dinsdagavond vanaf 20.00 uur (tot ongeveer 22.00 uur) welkom om in een gemoedelijke sfeer te komen tafeltennissen, onder leiding van een gediplomeerd trainer.

Elk niveau

Deelnemers maken kennis met de basisbeginselen (forehand, backhand, het voetenwerk, topspin, backspin, zijspin, de kunst van het serveren, enzovoort) en zullen gaandeweg en eigen speelstijl ontwikkelen: aanvallend, verdedigend of allround. En mocht dit alles voor u al gesneden koek zijn, dan is dat zeker geen reden om u niet aan te melden. Bij Smash is recreantentafeltennis op elk niveau mogelijk.

Vier keer gratis

Voor het geld hoeft u het niet te laten. Tafeltennis is een relatief voordelige sport. Bovendien is het recreantentafeltennis voor nieuwe deelnemers de eerste vier keer gratis. Als de kennismaking na die vier keer goed bevalt bestaat de mogelijkheid om lid te worden.

Vier keer gratis… … en dan!

Smash heet een speciaal lidmaatschap voor de dinsdagavondrecreanten. Met dit lidmaatschap kun je meedoen aan alle Smash-activiteiten, uitgezonderd het spelen van competitiewedstrijden.