De leden van het eerst herenteam van tafeltennisvereniging Smash gaan goed de afgelopen weken. Na de 10-0 klapper anderhalve week geleden tegen Twenty-One Up, volgde afgelopen zaterdag een nog veel verrassender 9-1 overwinning.

Smash naar de top

Op het programma stond de ontmoeting met het Goudse Vriendenschaar, koploper in de betreffende tweede divisie-poule. De Gouwenaren hadden tot dan toe al hun wedstrijden gewonnen, maar daar maakten Dick Voois, Wim Gertenaar en Sander Kuijvenhoven zaterdag met hun overtuigende 9-1 abrupt een einde aan. Alleen Sander Kuijvenhoven leverde een punt in. Met dit resultaat – en dat van een week eerder – maakt Smash een heel mooie beweging op de ranglijst: van de derde plaats in één strakke lijn naar de top. Weliswaar nog met een gelijk aantal punten als Vriendenschaar, maar met een beter resultaat in de onderlinge wedtrijden.

5 november

Aanstaande zaterdag reist het Monsterse Smashtrio naar Hilversum voor de uitwedstrijd tegen Hilversum 2. Op hetzelfde tijdstip, 5 november, 16.00 uur, begint in de Rinus Nederpelzaal aan de Jan Steenstraat 2 te Monster een reüniebijeenkomst om met huidige en oud-leden herinneringen op te halen aan zestig jaar tafeltennis in Monster. Dus kom langs als je ooit lid bent geweest.