Dit weekend bereikte ons het bericht dat vrijdagavond Herman Janssen, oud-voorzitter van TTV Smash, is overleden. Herman is 73 jaar geworden.

12 jaar geleden verhuisde Herman met zijn vrouw Wilma naar Friesland. Een paar jaar geleden werd bij Herman een spierziekte vastgesteld. De laatste drie maanden heeft Herman doorgebracht in een verpleegtehuis. Daar is hij afgelopen vrijdag overleden.

Herman werd in 1974 lid van onze tafeltennisvereniging. In 1976 volgde hij Rinus Nederpel op als voorzitter van onze tafeltennisvereniging. Gedurende een periode van 4 jaar was Herman voorzitter en daarmee bestuurslid van onze vereniging.

Na een korte onderbreking van zijn lidmaatschap werd Herman in 1989 weer lid van onze vereniging tot medio jaren ’90. Als linkshandige speler met een harde uithaal wist Herman het veel tegenstanders flink moeilijk te maken. Naast het spelen van competitiewedstrijden is Herman in die periode ook een aantal jaren jeugdtrainer bij Smash geweest en heeft hij heel wat jeugdleden naar een hoger spelniveau gebracht. Ook zijn beide zoons, Dion en Lennart, raakten besmet met het tafeltennisvirus en speelden jarenlang bij de jeugd van Smash.

Herman heeft veel voor onze vereniging gedaan en betekend. We wensen zijn vrouw, zoons en familie veel sterkte met dit verlies.