Verslag wedstrijd

Afgelopen weekend maakte Smash een goede stap richting kampioenschap in de tweede divisie B. Opnieuw werd er in een thuiswedstrijd een monsterscore behaald. Ttv Herwaarden uit Veghel werd met 9-1 verslagen. Een van de oorzaken van de grote uitslag was het thuisblijven van de kopman van Herwaarden, maar ook de inzet Sander Kuijvenhoven aan Monsterse kant.

Het kwam de Westlanders allerminst aanwaaien

Vier keer kwam er een vijfde set aan te pas die allemaal in het voordeel uitpakten voor Smash. De wedstrijd begon evenwichtig. Gertenaar won van Saunders waarop Kuijvenhoven de eer moest laten aan van Meurs. De derde pot ging weer naar Smash. Dick Voois ontdeed zich van Pluijm maar makkelijk ging dat niet. Het leek er niet op dat er grote score op de borden zou komen maar langzaam maar zeker verscheen de 9-1 op het scorebord. Met name Voois en Gertenaar lijken te profiteren van het vermogen tactisch te kunnen schakelen. Zij zijn de laatste vijf wedstrijden ongeslagen. Zowel in het enkel als dubbel.

Smash koploper tweede divisie B

Concurrent Vriendenschaar uit Gouda won sterk met 7-3 in Hilversum, maar zag toch dat Smash 2 punten uitliep. Zodoende heeft Smash de beste papieren voor het kampioenschap. Smash heeft de laatste wedstrijd aan 8 punten genoeg tegen hekkensluiter Twenty one-up. Een ploeg waar thuis met 10-0 van gewonnen werd.