Donderdag 29 december 2106 werden de clubkampioenschappen voor de jeugd van tafeltennisvereniging Smash uit Monster gehouden. Rond 14.00 uur werd begonnen aan het enkeltoernooi. Na afloop van de individuele wedstrijden kon iedereen even genieten van een patatje. Tot slot speelden de Smashers nog een dubbeltoernooi.

Poule B van Smash

In de B poule speelden Julian, Krijn, Sara, Wouter en Lucas een 5-kamp. Het was een gezellige poule. De wedstrijden werden op één tafel gespeeld en vaak gezamenlijk geteld. Vooral de strijd om de tweede plaats was spannend. Het ging tussen Julian en Sara. Er waren vier games nodig om de wedstrijd te beslissen (11-6, 11-8, 11-13 en 11-3) in het voordeel van Julian. Het was Krijn die alle wedstrijden won en dus clubkampioen in poule B werd.

  • 1. Krijn Kuijvenhoven
  • 2. Julian van Kleef

Vijf games moesten zorgen voor de beslissing in poule A

In poule A speelden Juul, David, Pepijn, Tom, Ryan en Bram een 6-kamp. Ze hadden twee tafels ter beschikking om hun wedstrijden af te werken. De beslissende wedstrijd ging tussen Juul en Pepijn. Na het spelen van 5 games (9-11, 3-11, 11-4, 11-7 en 11-3) moest Pepijn genoegen nemen met een tweede prijs. De titel ‘clubkampioen van tafeltennisvereniging Smash bij de jeugd’ ging dus naar Juul.

  • 1. Juul Wensveen
  • 2. Pepijn Kortekaas

Dubbelen met wisselende partner

Na een heerlijk patatje was het tijd voor een kort dubbeltoernooi. Het toernooi begon met twee poules waarbij er met wisselende partners gespeeld werd. Een dubbel bestond echter altijd uit een A en een B speler. In de ene poule waren het Sara en Tom die de maximale score binnenhaalden en in de andere poule waren het Pepijn en Job die doorstoomden naar de finale. In de finale bleek het dubbel Sara/Tom niet opgewassen te zijn tegen Pepijn en Job. Het dubbel Pepijn/Job won met 11-4 en 11-2 de finale.

  • 1. Pepijn Kortekaas en Job Voois